SUPPORT BOARD OVERVIEW & TIPS:

About Receiving Help from the Support Board: While all members may answer questions posted in the Support board, you should only rely on responses posted or confirmed by support moderators and website administrators. Any solutions provided by members of the community that are not verified by a staff member (as indicated by a light-green background) are provided as-is, and we cannot take responsibility for any of the results of said actions.

About Responding to Support Threads: If you feel you know the answer to a question, you are welcome to respond to the thread and politely offer assistance. Please be courteous and try to provide detailed and helpful solutions to users who may not be as advanced as you. We ask that you refrain from posting one-sentence solutions.

Please search for existing topics before creating one! It's quite likely someone else has already encountered a similar issue which was resolved. You can search for existing support threads by clicking here .

About Topic Tags:

* Topics denoted with the [OPEN] tag are awaiting a response from the end user. You are welcome to post in these threads if you are experiencing a similar issue so we may provide further support.

* Topics denoted with the [RESOLVED] title have been successfully answered and confirmed by a support moderator and the end user, and should be used as a reference. These topics are locked.

* Topics denoted with the [CLOSED] tag were either inactive for more than 30 days or the end user did not respond to a suggestion and confirm if the issue was resolved. These topics are locked.

file Unable to log in

  • Josep_Nollette
  • Josep_Nollette's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Beginner Marbler
  • Beginner Marbler
  • Posts: 63
  • Thank you received: 8
03 Apr 2024 22:09 #1
First of all, amazed to see that the site is up again. When it came back up is another story for another day let it go off-topic (because that's not what this is about).

I've updated my PQ to version 2.9.2 and tried to log in. Unfortunately it says to activate my account first. I'm perfectly able to log into this account on the browser and have been using it on PQ for the past decade up until the crash in February.
Anyone else struggling to log in? Any remedies?
Thanks!
Attachments:
  • Posts: 19
  • Thank you received: 9
03 Apr 2024 22:12 #2
Hi! Others have ran into this issue as well. I have manually activated your account, so you should be able to log in now.
The following user(s) said Thank You: Josep_Nollette
Moderators: Doomblah
Time to create page: 0.649 seconds
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.